MENU CLOSE

OM MIG

Her kan du læse om min faglige baggrund, og hvad der karakteriserer mig i mit arbejde som terapeut.

Mit navn er Roya Hørlyck. Jeg er uddannet kognitiv og metakognitiv terapeut ved Center for Metakognitiv Terapi. Jeg er MCT-1 certificeret og medlem af Metacognitive Therapy Institute.

Jeg tager p.t. udelukkende imod klienter til metakognitive forløb. 

 

Uddannelsen er godkendt og certificeret af Dansk Psykoterapeutforening, og til den metakognitive del hører yderligere en MCT-1 certificering, af professor og grundlægger af metoden Adrian Wells, med henblik på at sikre et højt fagligt niveau. Dertil kommer, at jeg selv løbende modtager supervision fra erfarne, metakognitive psykologer med den hensigt at kvalitetssikre de terapeutiske forløb, som jeg tilbyder.

Derudover har jeg en prof. bachelor i jordemoderkundskab, længerevarende erfaring med rådgivning af udfordrede unge og erhvervelse af relevante psykologiske kurser i den forbindelse, samt en moduluddannelse i kommunikation i praksis.

 

Som terapeut er det vigtigt for mig at etablere et rum præget af ro, tillid og nærvær, så det kan føles trygt for den enkelte at tage fat i det, som kan opleves svært eller udfordrende. Jeg går generelt til det terapeutiske arbejde med respekt for det enkelte menneskes udgangspunkt.

MERE OM TERAPIEN

BESTIL TID

De bedste hilsner, Roya Hørlyck.